Transport Örebro

Lots och bemanning dygnet runt!

Vi tar dig till ditt mål

Varmt välkommen till B & K Lots o Transport! Vi är ett företag som med kvalitet samt säkerhet utför lots och transporter på Sveriges vägar. Här finns en lång erfarenhet inom branschen och med utbildad personal kan du alltid känna dig trygg när vi genomför arbetet. Vi arbetar efter visionen att våra kunder alltid ska kunna lita på oss och vår personal, när vi åtar oss ett uppdrag så fullföljer vi det som lovats. På B & K Lots o Transport gör vi allt för att leverera i tid och på bästa sätt. Med vårt arbete utgår vi från Kumla, söder om Örebro, men vi är aktiva i hela Sverige.

Kontakta oss redan idag, så ser vi till att ta dig till ditt mål!

Om oss

Efter att ha arbetat som yrkesförare i flera år valde vi till slut att starta ett eget företag där kvalitet går före kvantitet. Sedan starten i Kumla har vi tagit stora kliv, vi har utökat vår personalstyrka med kvalificerade yrkeschaufförer och idag kan vi erbjuda körningar över hela Sverige.

Vi arbetar efter visionen ”Rätt person på rätt plats” så att våra kunder alltid kan förvänta dig rätt kompetens.

Transport Örebro

Små & stora uppdrag

Till oss är alla förfrågningar välkomna, inget arbete är för litet eller stort. Vi utför våra tjänster över hela Sverige.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter nöjda kunder högt, här ska du alltid känna att du får en person som är perfekt lämpad för uppdraget.

Transport Örebro

Våra tjänster

B & K Lots o Transport är ett bemanningsföretag som hyr ut personal för transport och lots. I dagsläget har vi två egna lastbilar som vi hyr ut efter behov.

Kvalitet över kvantitet

Vårt företag värdesätter kvalitet högt, vi prioriterar kvalitet över kvantitet. Därför är vi alltid noga med att skicka ut rätt person till rätt jobb, vilket resulterar i rätt kompetens på rätt plats.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

B & K Lots o Transport AB

KUMLA-SÖRBY 106, 692 93 Kumla

0705-11 40 35

bk_lotsotransport@outlook.com

Transport Örebro

Med kompetent och erfaren personal utför vi lots och transporter i hela Sverige, bland annat Örebro. Som företag har vi stort fokus på att leverera arbete av hög kvalitet. Därmed arbetar vi med stor noggrannhet när vi matchar rätt person till rätt uppdrag.

Transport Örebro